nuffnang

Thursday, September 30, 2010

i got a pinky gift =)

i went to syeksyen 2 with anis to collect my books at a shop there right after chemistry lab..wah,i like today's experiment because we had to deal with the colourful transition elements and its reaction after reacting with sodium hydroxide,ammonia,etc.. it produced different colour :pink,blue,green,purple and many more!!
can u tell me what are their names??
my new collection...


after this, i will have overall 6 books to be studied+lecture notes+past year questions+exercises+bio report...urm,how to manage my time..see,i'm still blogging although i haven't finish my bio report to be submitted tomorrow and after this i had a meeting..hmmmm~

actually i just want to show a gift that i got just now..just wanna show off..wink2
so cute right??
i just sign up for cimb click and i got this special prize...that's it!!!got to go,chilll ya :))


Thursday, September 23, 2010

IELTS EXAM

i got speaking,listening and writing for ielts exam this saturday...owh, i'm really nervous...i'll try my best and hopefully i got the best band..YA ALLAH,help me please~

tadi baru pegi PLM..bermotivasi sikit, i know that i'm not as genius as you are but i'll never give up and always hope for the miracle to happen on the actual exam...amin...amin....amin....amin..

Monday, September 20, 2010

SeLAmaT hArI RayA aIdILfitRi

orang raya kita pun raya..haha,aku cilo0k ayat ni dari sorang kawan,macam best je..tapi bila dengar macam dia buat something ikut orang tanpa mengetahui dan menghayati maksud sebenar hari raya...bagi aku hari raya merupakan hari untuk kita meraikan sempena sebulan berpuasa dan bermaaf-maafan antara satu sama lain..pada hari perayaan ni jugak kita dapat berkumpul semua adik-beradik sanak saudara..kalau tidak,susah nak kumpul ramai2 nie ;)


my lovely family..wink2

antara yang ada  di pagi raya

sedar xsedar dah 19kali aku menyambut hari raya,bila tengok gambar adik2 pun dah besar2,semuanya meninggi kalah aku yang tak tinggi-tingi ni..huhuhu~raya ni tak ramai sangat berkumpul sebab ramai bapak sedara balik rumah mertua...disebabkan belah ayah semua dah takde,memang raya kat rumah nenek belah mak sorang ni jela tiap-tiap tahun(^_^)


mintak maaf kalau de salah dan silap..huhu,salam ngan abah di pagi raya~


with my twin..huhuhu,ramai da yang tertukaR aku ngan adik aku..padahal dia baru form 2,nampak sangat aku ni awet muda kn3..(blueekkk!!!!jgn muntak okies)...



ni pulak geng2 lelaki..ayah,bapak sedare,abg,adik n cazen aku..anak sedare xde lagi...ntah biler la..tunggu la akak ngan abang aku kawin dulu..miahahahahaa

ni pulak kaum wanita melaram..wakakaka,kat tengah tu satu-satunya nenek tersayang...yang lain dah xde..dah tiga tahun kedua-dua atok aku meninggal pada tshun yang sama,2003..masa tu aku form.3 lagi...sedekahkan alfatihah kepada yang tiada~





p/s:selamat hari raya kpd semua,maaf zahir batin..esok baru nak start puasa 6..korang bila lagi??jom3~













nuffnang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...